Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /var/www/vhosts/design-print.be/arboart.be/core/plugins/phpmailer/PHPMailerAutoload.php on line 45
Boomverzorging, onderzoek & advies - Arbo Art

Boomverzorging, onderzoek & advies

Snoeien zonder dat het opvalt, dat is de kunst!

Snoeiwerken

Wij snoeien zowel jonge als oude bomen. Bij jonge bomen gaan we vooral snoeien om de boom een rechte stam te geven. Wanneer een boom ouder wordt is het enkel aan te raden om te snoeien ter onderhoud. Wij verwijderen dood hout, begeleiden en ontlasten de kruin en doen aan wondverzorging. Vooral het verwijderen van dood hout is belangrijk, omdat deze schade kan veroorzaken.

Vormsnoeien

Hierbij snoeien wij de boom in een zelfgekozen vorm. Vormsnoeien is belangrijk voor meer lichtinval, zonder aan het natuurlijke silhouet van de boom te raken. U kan ook rekenen op Arbo Art voor hoge massieven met behulp van onze Spin hoogtewerker.

Het vergt expertise om de boom een correcte vorm te geven en de juiste takken te snoeien. Wanneer de verkeerde takken gesnoeid worden, kan dit schade veroorzaken aan de boom en kan deze ongezond worden.

Afbraak

Het afbreken van bomen kan een enorm delicaat werk zijn. Daarom is het best om dit over te laten aan een echte expert! Arbo Art zorgt ervoor dat bij het afbreken van één of meerdere bomen er geen schade is aan opstallen of het terrein.

Beveiliging

Wij doen aan kroonverankering om te voorkomen dat zware gesteltakken met plakoksels van bomen eventueel kunnen uitbreken of uitscheuren bij storm. Dit doen wij met een eigen ontworpen systeem in inox. Dit zorgt ervoor dat u langdurig kan genieten van de bekomen resultaten.

Vragen? Contacteer ons:
Snoeien van bomen en algemene boomverzorging - Wanneer bomen snoeien?